Nieuws & Mededelingen

 

Voorlopig scheidsrechtersprogramma nr 3 is beschikbaar!

Vandaag, donderdag 18 december, is aan alle rayonscheidsrechters en SKP-ers het bericht verstuurd met de mededeling dat het vierde voorlopige scheidsrechtersprogramma beschikbaar is. Het gaat hier om de periode 5 januari t/m 23 februari 2015. Bij verhindering kan men zich afmelden tot maandagavond 22 december a.s. bij de aanschrijver Toon v.d. Biggelaar: aamvdbiggelaar@onsbrabantnet.nl. Klik hier het volledige programma te downloaden.

» Lees meer


voorlopige indeling 2e helft competitie 2014-2015

De competitieleider heeft een voorlopige indeling voor de 2e helft van de competitie 2014-2015 gemaakt n.a.v. de ontvangen inschrijvingen en resultaten competitie voor zover bekend. Het is een zeer voorlopige indeling.

» Lees meer


MB 41 is beschikbaar

MB 42 is voor u klaar gezet. Klik hier om het betreffende document te downloaden. Volgende MB verschijnt op maandag 22 december a.s.

Heb jij talent en wil graag deelnemen aan kerntrainingen?

Ben jij geboren in 2002 of 2003?
Voel jij je sterk genoeg?
Ben je talentvol?
Heb jij er alles voor over om uit te blinken? 
Dan ben jij misschien wel geschikt genoeg om deel te nemen aan de kerntrainingen in 2015. Er wordt hard getraind en er vinden selecties plaats. Wie mag door en wie valt af. De uitverkozen spelers en speelsters gaan bijna een jaar lang trainen. De reeks trainingen zal afgesloten worden met een kern eindtoernooi. Hieraan wordt dan door alle kernteams.

» Lees meer


» volgende

» Kijk in het archief voor oudere nieuwsitems

Nederlandse basketball bond Rayon noord-holland Rayon noord Rayon oost Rayon west